понедељак, 11. март 2019.

LEPOTA


Čovek rođenjem počinje život, naizgled od Nule i završava život - Nulom. A između je život sa svojim beskonačnim bla, bla, bla i sa trenucima beskrajne lepote.

I sada dok ovo pišem u sredu, 19. decembra na Svetog Nikolu, u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, odgovorno tvrdim da su takvi trenuci, za mene, bili, upravo oni koje sam proveo u tvom društvu. Jer ti kao da dolaziš sa onog mesta na koje zvezde odlaze da snivaju. I zemaljski jezik kao da je nemoćan da opiše svu tvoju Lepotu i Dobrotu. Ali, kako je to Jung govorio, uvek moramo da računamo sa ljudskom nezrelošću kao sa neospornom činjenicom. Baš kao i sa gnevom, koji nas neminovno zaslepi. I onda dugo ne možemo da oprostimo ni drugima, a ni sebi. A što više opraštamo više dajemo i obratno. U suprotnom nas samo preplavi mržnja i onda se svetimo dokle god ne oprostimo. A mržnja se nikada ne smiruje mržnjom, već samo njenim odsustvom, kako to veli večni Budin zakon.

Hvala ti što si u jednom periodu mog života bila onaj Arijadnin konac koji mi je dopustio da iskusim koji zalogaj sreće.

Žao mi je što si pored jednog od boljih videla i moje najgore lice, ali kako je to primetio još Sveti Isak Sirin ponekad je lakše videti i anđele na nebu, nego upoznati sebe!

Večno zahvalan,

Rastko

1 коментар:

 1. NAJBOLJA ONLINE LJUBAVNA SPELL CASTERA DOBITI SVOJ EX LJUBAV, MUŠKARAC, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. ADD HIM UP ON WHATSAPP: +2349083639501
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Zdravo, moje ime je Darci Lyne, ja sam iz novog dresa, SAD. Pročitao sam post-komentar online novinara na osnovu Los Angelesa koji je otkrio kako je trajno izliječio slabu erekciju i brzu ejakulaciju 2 mjeseca nakon što ga je njegova supruga ostavila i rekao je da se dr NOSA vraća svojoj bivšoj ženi nakon 2 godine odvajanja. Kontaktirao sam istog doktora NOSU zbog mojih izazova u životu, imam ove moćne namjere da će stvari raditi za mene, vjerovao sam u svjedočenja kao stvarni život dokazuje. Shvatio sam da bi ovo bilo dobro podijeliti ovdje jer znam da će i druge inspirirati.
  Imao sam sreće što sam naišao na BLACK MAGIC SPELLS lični kontakt
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Nisam siguran da sam to mogao bez njega. Ja bih odustao i vjerovao u to jer se moj suprug viđao s nekim drugim i rekao je da smo gotovi. Nakon što je Dr.NOSA ručala čarobnu čaroliju, moj muž me zove na mobilni telefon i on se vraća kući. Hvala vam puno što ste mi vratili muža kući nakon 3 godine odvajanja. Zauvek smo zaduženi. danas svedočim sa radošću i srećom svetu ... takođe, možete
  WhatsApp with him-- +2349083639501
  * Ljubavni uroci Win-Back Ex ljubavnik
  * Čarolija uspjeha i promocije
  * sretan šarm - POSLOVNA ZVEZDA
  * štićenici - ZAŠTITNA KUKA
  * Rezolucija prokletstva
    * Rješenje problema razvoda?
   * rješenje bolesti i bolesti tijela?
  * želite li ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika?
  * duhovno čišćenje
  * magija plodnosti - VOĆE ŽENA

  ОдговориИзбриши