среда, 27. фебруар 2019.

DEMOKRATIJA SADA


Hiljade slika rata, koje poput hiljade pacova rovare po mojoj glavi. Nica, London, Pariz, Minhen, Gvantanamo.

Nema pregovora o zapadnjačkom načinu života.

U ponedeljak ćemo se dogovoriti da se malo bavimo politikom, a u utorak ćemo u novom tržnom centru pogledati novi gladijatorski ep Ridlija Skota da bi u sredu zaboravili šta smo ono naumili u ponedeljak.

Demokratija kao takva, sada i ovde.

Ako smo protiv Putina onda je dozvoljeno biti samo za nekog uglađenog tehnokratu s obaveznom IT kacigom na glavi, koji će raditi isto sve što i Putin samo malko bolje.

Rusija, Francuska, Srbija, kada je alternativa u pitanju neke bitne razlike ni nema. Jer prava i istinska alternativa danas nije na meniju. Samo banane i pornografija. Jer to je nama naša vrla nova demokratija dala.

(subota, 17.novembar 2018)

1 коментар:

 1. NAJBOLJA ONLINE LJUBAVNA SPELL CASTERA DOBITI SVOJ EX LJUBAV, MUŠKARAC, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. ADD HIM UP ON WHATSAPP: +2349083639501
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Zdravo, moje ime je Darci Lyne, ja sam iz novog dresa, SAD. Pročitao sam post-komentar online novinara na osnovu Los Angelesa koji je otkrio kako je trajno izliječio slabu erekciju i brzu ejakulaciju 2 mjeseca nakon što ga je njegova supruga ostavila i rekao je da se dr NOSA vraća svojoj bivšoj ženi nakon 2 godine odvajanja. Kontaktirao sam istog doktora NOSU zbog mojih izazova u životu, imam ove moćne namjere da će stvari raditi za mene, vjerovao sam u svjedočenja kao stvarni život dokazuje. Shvatio sam da bi ovo bilo dobro podijeliti ovdje jer znam da će i druge inspirirati.
  Imao sam sreće što sam naišao na BLACK MAGIC SPELLS lični kontakt
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Nisam siguran da sam to mogao bez njega. Ja bih odustao i vjerovao u to jer se moj suprug viđao s nekim drugim i rekao je da smo gotovi. Nakon što je Dr.NOSA ručala čarobnu čaroliju, moj muž me zove na mobilni telefon i on se vraća kući. Hvala vam puno što ste mi vratili muža kući nakon 3 godine odvajanja. Zauvek smo zaduženi. danas svedočim sa radošću i srećom svetu ... takođe, možete
  WhatsApp with him-- +2349083639501
  * Ljubavni uroci Win-Back Ex ljubavnik
  * Čarolija uspjeha i promocije
  * sretan šarm - POSLOVNA ZVEZDA
  * štićenici - ZAŠTITNA KUKA
  * Rezolucija prokletstva
    * Rješenje problema razvoda?
   * rješenje bolesti i bolesti tijela?
  * želite li ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika?
  * duhovno čišćenje
  * magija plodnosti - VOĆE ŽENA

  ОдговориИзбриши