петак, 07. септембар 2018.

MISLI DOBRO


Alber Kami na jednom mestu piše da savršenstvo obituje u jednostavnosti. A ako je tako onda i oprostiti, verovatno, znači isto što i uprostiti. Nadam se da je tako i sa upućivanjem izvinjenja. I u tom smislu ja mogu samo da uputim jedno veliko izvinjenje Vama i celokupnoj Vašoj porodici zbog sveg zla koje sam vam naneo.

Jasno je da u staroj dijalektičkoj utakmici između Dobra i Zla, ono potonje odnosi prevagu tako što ostavlja svet u večitoj zavađenosti i baš zbog toga mi moramo stalno da činimo i da mislimo dobro baš kao što ste mi Vi predložili u jednoj predivnoj SMS poruci od novembra 2017. godine. Poruci, koja je bila samo jedan od mnogobrojnih dokaza zašto ste Vi ubedljivo najdivnija osoba koju sam upoznao. Jer, biti u Vašem društvu isto je što i biti u društvu neke devojčice, pored koje je život nalik na san ili na kakvo čudo! I zato Vam želim da nikad ne skrećete pogled sa svoje svetlosti i da zauvek nastavite da blistate u svom punom sjaju.

Jer bez Vas ovaj svet je samo beskrajni plavi krug lišen svoje najsjajnije zvezde u njemu.

Još jednom izvinite zvog svega od marta 2018. do danas za šta sam samo i isključivo kriv ja. Hvala Vam i ŽIVELI!


1 коментар:

 1. NAJBOLJA ONLINE LJUBAVNA SPELL CASTERA DOBITI SVOJ EX LJUBAV, MUŠKARAC, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. ADD HIM UP ON WHATSAPP: +2349083639501
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Zdravo, moje ime je Darci Lyne, ja sam iz novog dresa, SAD. Pročitao sam post-komentar online novinara na osnovu Los Angelesa koji je otkrio kako je trajno izliječio slabu erekciju i brzu ejakulaciju 2 mjeseca nakon što ga je njegova supruga ostavila i rekao je da se dr NOSA vraća svojoj bivšoj ženi nakon 2 godine odvajanja. Kontaktirao sam istog doktora NOSU zbog mojih izazova u životu, imam ove moćne namjere da će stvari raditi za mene, vjerovao sam u svjedočenja kao stvarni život dokazuje. Shvatio sam da bi ovo bilo dobro podijeliti ovdje jer znam da će i druge inspirirati.
  Imao sam sreće što sam naišao na BLACK MAGIC SPELLS lični kontakt
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Nisam siguran da sam to mogao bez njega. Ja bih odustao i vjerovao u to jer se moj suprug viđao s nekim drugim i rekao je da smo gotovi. Nakon što je Dr.NOSA ručala čarobnu čaroliju, moj muž me zove na mobilni telefon i on se vraća kući. Hvala vam puno što ste mi vratili muža kući nakon 3 godine odvajanja. Zauvek smo zaduženi. danas svedočim sa radošću i srećom svetu ... takođe, možete
  WhatsApp with him-- +2349083639501
  * Ljubavni uroci Win-Back Ex ljubavnik
  * Čarolija uspjeha i promocije
  * sretan šarm - POSLOVNA ZVEZDA
  * štićenici - ZAŠTITNA KUKA
  * Rezolucija prokletstva
    * Rješenje problema razvoda?
   * rješenje bolesti i bolesti tijela?
  * želite li ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika?
  * duhovno čišćenje
  * magija plodnosti - VOĆE ŽENA

  ОдговориИзбриши